Studia u Sokobanji

Iako nije veliki stambeni prostor, studio ima sve što vam treba. To je smeštaj za par osoba koji Soko Banja pruža po veoma povoljnoj ceni. Opremljeni su svim onim što će vam trebati dok ste u Sokobanji. Po kvadraturi su manji od apartmana i uglavnom se izdaju u okviru privatnih kuća. Na usluzi vam je i parking prostor. Imate ih u svim delovim grada i lepo su sređeni. Neki od njih su novijeg datuma i modernog izgleda. Svaki od njih je prikazan na mapi kao i ostali smeštajni kapaciteti u okolini.

Studio Tatarac

studio tatarac sokobanja
Broj ležaja: 4
Od centra grada: 50 m
Studio Tatarac se nalazi u samom centru Sokobanje, ispod Gradskog parka. Studio je za 4 osobe, ima svoj ulaz i terasu sa izlazom u dvorište.

Studia Villa Milovan...

studia villa milovanović sokobanja
Broj ležaja: 2
Od centra grada: 50 m
Villa Milovanović ima i 2 studia na 50 m od samog centra Sokobanje. Studijski smeštaj je nov i potpuno opremljen i namenjen je za 2 do 3 osobe.

Studio Dr Gaša

studio dr gasa sokobanja
Broj ležaja: 3
Od centra grada: 150 m
Studio Dr Gaša se nalazi u prizemlju porodične kuće na 200 m od centra grada. Postoji ulaz iz kuće i zaseban ulaz sa zasebne terase u prizemlju.

Studio Rtanj

studio rtanj sokobanja
Broj ležaja: 3
Od centra grada: 200 m
Studio Rtanj je prve kategorije se i nalazi na 200m od centra grada, na putu ka lečilištu Banjica, iznad istoimenog parka.

Studio Ozren

studio ozren sokobanja
Broj ležaja: 5
Od centra grada: 200 m
Studio Ozren se nalazi na 2 minuta od šetalista kod česme Ljube Didića, na putu ka hotelu Banjica, paralelno sa šetalištem.

Studia Mira

studia mira sokobanja
Broj ležaja: 10
Od centra grada: 250 m
Studijski smeštaj Mira ima na raspolaganju 3 studia.

Studia Golubica

studia golubica sokobanja
Broj ležaja: 6
Od centra grada: 250 m
Studijski smeštaj Golubica je na 250m od šetališta i ima na raspolaganju 2 studia sa posebnim ulazima. Ukupnog je kapaciteta za 7 osoba.

Akva Star Studia

studia akva star sokobanja smeštaj
Broj ležaja: 12
Od centra grada: 400 m
Studia Aqua Star su u blizini Akva Parka na nekih 100m, dok je su od centra grada udaljena oko 400m.