Hotel Zdravljak

Hotel Zdravljak se nalazi u ulici Miladina Živanovića, u blizini autobuske stanice i gradskog parka. Kapaciteta je oko 400 kreveta i 6 apartmana. Nekada se on ubrajao u najbolje hotele Srbije. Pored smeštaja za goste, hotel ima i deo za rekreaciju. U prizemlju je kuglana, stoni tenis, bilijar i bar sa pićem. Nakon ulaska u hotel nailazite na recepciju gde je i mali bistro dok je levo velika sala za ručavanje i proslave.

Uz sam hotel se nalaze sportski tereni za veliki tenis, košarku, fudbal i odbojku. Ko voli plivanje dva bazena su mu na raspolaganju, jedan veći, poluolimpijski sa skakaonicama i još jedan, malo manji. U letnjem periodu se poluolimpijski bazen otvara tako da se može i sunčati.

Hotel Zdravljak ima u ponudi pun pansion, polupansion i noćenje sa doručkom. Deca do 3 godine imaju besplatan boravak. U proleće se ovde održavaju radničke sportske igre a zatim i škole u prirodi za decu. Ispred hotela je veliki parking za vozila. Preko puta hotela se veliki broj ljudi bavi izdavanjem smeštaja a uglavnom se traži smeštaj u apartmanu.

Hotel Zdravljak  pripada hotelsko turističkom preduzeću “Lepterija” gde spada još i Hotel Park koji se nalazi na šetalištu.

Radno vreme: 08 - 20h

Lokacija

Hotel Zdravljak
Miladina Živanovića