Sobe u Sokobanji za izdavanje

Pogledajte sobe na raznim lokacijama, različitih veličina, za veći ili manji broj ljudi. Sobe se uglavnom nalaze u višespratnim kućama ili vilama. Neke od njih imaju i svoje male kuhinje, a nekima je na usluzi zajednička. Pored parking mesta, imaju i dvorište sa letnjom kuhinjom što olakšava spremanje hrane tokom vrelih letnjih dana. Ukoliko dolazite zimi, opremljene su grejnim telima od radijatora do TA peći. Sobe su prikazane na mapi grada sa okolinom i drugim smeštajem.

Sobe Vile Dijamant

sobe vila dijamant sokobanja
Broj ležaja: 8
Od centra grada: 0 m
Vila Dijamant se nalazi u samom centru Sokobanje. Raspolaže sa 3 sobe i odlična je za smeštaj dve porodice. Svaka soba ima TV i svoju terasu.

Sobe Hram

sobe hram sokobanja
Broj ležaja: 3
Od centra grada: 0 m
Sobe Hram se nalaze u samom centru Sokobanje. Sobe imaju po 3 kreveta, TV, kupatilo i garderober. Kuhinja je zajednička.

Sobe Nikola i Mihajl...

sobe nikola i mihajlo soko banja
Broj ležaja: 6
Od centra grada: 50 m
Smeštaj Nikola i Mihajlo nalazi se u samom centru Sokobanje u mirnom naselju Jabukar, 50 m od samog šetališta i 100 m od hotela Soko Terme.

Sobe Lana

sobe lana sokobanja
Broj ležaja: 4
Od centra grada: 100 m
Sobe Lana se nalazi na 100 m od gradskog šetališta u veoma mirnoj ulici.

Sobe Pčela

sobe pčela sokobanja smeštaj
Broj ležaja: 6
Od centra grada: 150 m
Sobe Pčela se nalaze u neposrednoj blizini centra grada u privatnoj kući. Svaka soba je dobro opremljena i ima svoje kupatilo.

Sobe Jelena i Milica

sobe jelena i milica sokobanja smeštaj
Broj ležaja: 8
Od centra grada: 200 m
Sobe Jelena i Milica se nalaze u kući u neposrednom centru Sokobanje u naselju Jabukar. Na 100 m je od glavnog šetališta i od hotela Soko Terme.