Privatni smeštaj u Sokobanji

Privatni smeštaj je poslednjih godina upotpunjen izgradnjom modernih stambenih objekata sa parking prostorom na najatraktivnijim lokacijama Sokobanje. U blizini su važni objekti tako da imate sve što je potrebno. Oni su veoma dobro i moderno opremljeni. Imaju svoj parking prostor a neki od njih osim apartmana nude i sobe i studia.

Izgradnjom Akva parka Sokobanja danas nudi i smeštajne kapacitete u njegovoj neposrednoj blizini. Ukoliko biste provodili najveći deo vremena u Akva Parku, onda potražite boravak u odnosu na njega. Pretraga smeštaja u blizini Akva parka i oko njega vam može mnogo pomoći.

U Sokobanji je u ponudi i privatni smeštaj u apartmanskim zgradama. One nude i ishranu pa su tražene preko cele godine. Pokrivene su brzim bežičnim internetom i dobrom satelitskom televizijom. Njih možete naći i u veoma mirnoj periferiji grada, nedaleko od centra. Okružene su zelenilom ili uređenim parkovima koji i delom čine sokobanjski vazduh. Apartmani mogu imati 2 ili 3 sobe dok neki od njih imaju i po nekoliko odvojenih soba i pogodni su za boravak dve porodice. Ako dolazite sa malom decom, u apartmanu možete imati i krevetić za bebe.

Izdavanje soba u privatnim kućama, uglavnom uzima manji broj ljudi. Kuće imaju pored dvorišta i mesta za parkiranje a sobe obično imaju svoje terase i poseban ulaz. Neke od njih dele zajedničke prostorije, kao što su kupatilo ili kuhinja ali to je retkost.

Nešto manji prostor za stanovanje je studio. Kod njega je praktično sve na jednom mestu. Izdaju se po veoma povoljnim cenama a uzimaju ih uglavnom turisti koji u banji ostaju par dana. Inače su sasvim dobri za boravak ukoliko nemate potrebu za prostornim smeštajem u Sokobanji.

Seoski turizam sokobanjskih sela je poslednjih godina postao veoma atraktivan za one koji makar na desetak dana beže od gradske buke u apsolutni mir i tišinu. Boravak na čistom vazduhu bogatim kiseonikom garantuje kvalitetan i miran san. Etno specijaliteti u privatnom smeštaju biće redovni deo vaše ishrane kao i čista izvorska voda. Razne vrste sireva i ostali domaći mleči proizvodi će upotpuniti vaš boravak na selu.